TEAM 2MORROW

Nils van Genne
Nils is na zijn opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Groningen terrecht gekomen in het bedrijfsleven als trainer/coach. Zijn didactische achtergrond en gedrevenheid om anderen en zichzelf te ontwikkelen maken van hem een succesvol trainer.  Na acht jaar heeft Nils zijn ondernemersvaardigheden letterlijk toegepast: In 2006 richtte hij 2MorroW Training & Advies op. De onderscheidende factor was en is de kleinschaligheid van het bedrijf en de persoonlijke benadering richting klanten. De expertise van Nils ligt voornamelijk op commercieel vlak  en heeft in zijn huidige klantportfolio een aantal grote organisaties, waaronder Nuon, Ohra en TNT,  geadviseerd en ondersteund bij het opzetten van salestrajecten. In veel gevallen gebruikt Nils sport als metafoor. Dit komt tot uiting in de gekozen werkvormen en combinatie met gasttrainers.

Gezien Nils zijn competenties en ervaringen richt hij zich vooral op de commerciële- en outplacementtrajecten.

Lonneke van Laar
Na haar studie Communicatie is Lonneke gestart in de functie van trainer bij een trainingsbureau. Door die ervaring is ze gegrepen door de materie van het ontwikkelen van medewerkers op het gebied van effectieve persoonlijke communicatie. Na een aantal jaren is ze verantwoordelijk geworden voor de afdeling Trainingen bij een internationaal  opererend Contact Center, als Manager Training & Kwaliteit.  In die functie heeft zij ervaringen opgedaan op het gebied van een meer strategische kant van opleiden en ontwikkelen. Voordat ze mede-eigenaar werd van 2MorroW Training & Advies heeft ze zich als Locatiemanager bij een verzekeraar gericht op de operationele kant van een organisatie. De combinatie in de ervaring van opleiden en de sturing van de daadwerkelijke operatie maakt dat zij erg goed in staat is om te streven naar de praktische toepasbaarheid van de opdrachten.

Lonneke richt zich vooral op training en coaching op het gebied van persoonlijke en functionele communicatie en is daarnaast uitstekend  inzetbaar als interim-manager bij afdelingen met veelvuldig klantcontact.

Collega trainers
2MorroW streeft naar het bieden van voldoende flexibiliteit en continuïteit en maakt daarom gebruik van een vast netwerk van adviseurs en trainers die op freelance basis werken. Op deze wijze kan 2MorroW Training & Advies veelal voldoen aan de flexibiliteiteisen en wordt de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

 
2morrowtraining 2morrow  
Drentselaan 9    |    9727 AM Groningen    |    T +31 (0)6 536 515 64    |    E info@2morrowtraining.nl    |    Sitemap    |    Blog    |    Leveringsvoorwaarden    |    Webdesign: renatas.nl